جعفری, زهرا, شیرازی نژاد, علیرضا, هاشمی, سید محمد باقر, فتحی, مرتضی (2023). تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت. , 20(140), 156-168. doi: 10.22034/FSCT.20.140.156
زهرا جعفری; علیرضا شیرازی نژاد; سید محمد باقر هاشمی; مرتضی فتحی. "تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت". , 20, 140, 2023, 156-168. doi: 10.22034/FSCT.20.140.156
جعفری, زهرا, شیرازی نژاد, علیرضا, هاشمی, سید محمد باقر, فتحی, مرتضی (2023). 'تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت', , 20(140), pp. 156-168. doi: 10.22034/FSCT.20.140.156
جعفری, زهرا, شیرازی نژاد, علیرضا, هاشمی, سید محمد باقر, فتحی, مرتضی تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت. , 2023; 20(140): 156-168. doi: 10.22034/FSCT.20.140.156
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,386
PDF Download15,968,743