مکتبی, سیاوش, صفدری, زینب, پورمهدی بروجنی, مهدی (2023). بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال. , 20(140), 1-15. doi: 10.22034/FSCT.20.140.1
سیاوش مکتبی; زینب صفدری; مهدی پورمهدی بروجنی. "بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال". , 20, 140, 2023, 1-15. doi: 10.22034/FSCT.20.140.1
مکتبی, سیاوش, صفدری, زینب, پورمهدی بروجنی, مهدی (2023). 'بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال', , 20(140), pp. 1-15. doi: 10.22034/FSCT.20.140.1
مکتبی, سیاوش, صفدری, زینب, پورمهدی بروجنی, مهدی بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال. , 2023; 20(140): 1-15. doi: 10.22034/FSCT.20.140.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,384
PDF Download15,968,742