Number of Articles: 15

اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده

Pages 1-16

سالار کرمی; رضا فرهمندفر; جمشید فرمانی; زینب رفتنی امیری; علی متولی

بررسی ویژگی های سلولز استخراجی از پوست چوبی گردو با استفاده از پیش تیمار پلاسمای غیرحرارتی

Pages 17-29

انسیه سادات اناری; نفیسه سلطانی زاده

مطالعه تأثیر نانوذرات اکسید روی و نانوالیاف سلولز بر روی خصوصیات مورفولوژیکی، ساختاری، حرارتی، مکانیکی و بازدارندگی فیلم نانوکامپوزیت برپایه موسیلاژ دانه بارهنگ (Plantago major L.)

Pages 31-46

لیلا شیرازی; هادی الماسی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیکیایی، رئولوژیکی و ریزساختار پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو در شرایط مختلف رسیدن

Pages 47-60

آسیه حسن زاده; زینب رفتنی امیری; مهرناز امینی فر

بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده در امولسیون دوگانه با صمغ فارسی در طول ذخیره سازی و شرایط شبیه سازدستگاه گوارش

Pages 61-70

خزر پورعلی رشتی نژاد; محمد محسن زاده; محمد مالکی

تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر

Pages 71-86

سید محمد حسین قدیری; محمد احمدی; سیداحمد شهیدی; پیمان آریایی; لیلا گلستان

مدل‌سازی هیدراتاسیون برنج (Oryza Sativa) توسط مدل‌های تجربی و انتشار

Pages 87-97

محسن دلوی اصفهان

مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی کلروفیل استخراج‌شده از گیاه یونجه (.Medicago sativa L) با بهره‌گیری از روش‌های استخراج آنزیمی و فراصوت

Pages 99-108

امیر احمدی; سید احمد شهیدی; رضا صفری; علی معتمدزادگان; آزاده قربانی حسن سرایی

اثر پیش‌تیمار فراصوت در توان‌ها و دماهای مختلف بر فرآیند خشک‌شدن زغال‌اخته

Pages 109-118

معین اینانلودوقوز; فخرالدین صالحی; مصطفی کرمی; اشرف گوهری اردبیلی

افزایش عمر نگهداری جوانه گندم پروبیوتیک حاوی باسیلوس بادیوس به کمک صمغ زانتان به روش انکپسولاسیون از نوع خشک کن انجمادی

Pages 119-133

عسل کدخدایی; محمد گلی; محدثه رمضانی

ارزیابی زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی در ماست فراسودمند غنی شده با پودر جوانه گندم و مخلوط اسانس های فرآوری شده گیاهی

Pages 135-147

رسول کلهوری; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده; حامد حسن زاده اوچتپه

تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو

Pages 149-170

سمانه گل محمدی; مریم میزانی; امین سید یعقوبی

غنی‌سازی ماست با روغن درون‌پوشانی‌شده و موسیلاژ دانه چیا: بهینه‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌وشیمیایی و رئولوژیکی

Pages 171-191

سیده زهرا محمدی فرد; سهیلا زرین قلمی; محسن زندی; مریم پاکپور

اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره زالزالک بر روی همبرگر

Pages 193-200

سارا متینی; ولی درستی

تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019

Pages 201-213

محمد خضری; سعید خانزادی; محمد هاشمی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,841,966
PDF Download16,029,177