خضری, محمد, خانزادی, سعید, هاشمی, محمد (2023). تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019. , 20(134), 201-213. doi: 10.22034/FSCT.19.133.201
محمد خضری; سعید خانزادی; محمد هاشمی. "تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019". , 20, 134, 2023, 201-213. doi: 10.22034/FSCT.19.133.201
خضری, محمد, خانزادی, سعید, هاشمی, محمد (2023). 'تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019', , 20(134), pp. 201-213. doi: 10.22034/FSCT.19.133.201
خضری, محمد, خانزادی, سعید, هاشمی, محمد تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019. , 2023; 20(134): 201-213. doi: 10.22034/FSCT.19.133.201
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,940,057
PDF Download16,083,523