کرمی, سالار, فرهمندفر, رضا, فرمانی, جمشید, رفتنی امیری, زینب, متولی, علی (2023). اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده. , 20(134), 1-16. doi: 10.22034/FSCT.19.134.16
سالار کرمی; رضا فرهمندفر; جمشید فرمانی; زینب رفتنی امیری; علی متولی. "اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده". , 20, 134, 2023, 1-16. doi: 10.22034/FSCT.19.134.16
کرمی, سالار, فرهمندفر, رضا, فرمانی, جمشید, رفتنی امیری, زینب, متولی, علی (2023). 'اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده', , 20(134), pp. 1-16. doi: 10.22034/FSCT.19.134.16
کرمی, سالار, فرهمندفر, رضا, فرمانی, جمشید, رفتنی امیری, زینب, متولی, علی اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده. , 2023; 20(134): 1-16. doi: 10.22034/FSCT.19.134.16
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,025
PDF Download16,004,591