گل محمدی, سمانه, میزانی, مریم, سید یعقوبی, امین (2023). تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو. , 20(134), 149-170. doi: 10.22034/FSCT.19.134.149
سمانه گل محمدی; مریم میزانی; امین سید یعقوبی. "تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو". , 20, 134, 2023, 149-170. doi: 10.22034/FSCT.19.134.149
گل محمدی, سمانه, میزانی, مریم, سید یعقوبی, امین (2023). 'تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو', , 20(134), pp. 149-170. doi: 10.22034/FSCT.19.134.149
گل محمدی, سمانه, میزانی, مریم, سید یعقوبی, امین تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو. , 2023; 20(134): 149-170. doi: 10.22034/FSCT.19.134.149
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,946,901
PDF Download16,087,089