Number of Articles: 29

بررسی اثر قطبیت حلال‌های مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت

Pages 1-11

زهرا لطیفی; مرتضی علی پور; معصومه زیبایی; زینب عبدالهی چله بری; زهرا غفوری; تارا قربانی پیرشهید

مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران

Pages 13-25

محسن خواجوند صالحان; فرشاد صحبت زاده; ایمان حاجی زاده; فهیم شافعی; احسان شاکری نسب; تقی محسن پور; اباصلت حسین زاده کلاگر

ارزیابی دما و پارامترهای امواج میدان پالسی الکتریکی در استخراج قند از هویج

Pages 27-38

سامره داستانگو; محمد تقی حامد موسویان; سمیرا یگانه زاد

بررسی اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال

Pages 39-50

سکینه یگانه; مرجان زرگر

بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری

Pages 51-64

مریم ثابت قدم; زهرا لطیفی; پریسا معلمی; نفیسه محمدی کرتلایی; الهه رازقندی

بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک

Pages 65-74

حسین مصطفی لو; رضا کاراژیان; احمد احتیاطی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان مسطح فراسودمند بدون گلوتن با جایگزین آرد جوانه های گندم، عدس، ماش

Pages 75-83

زهرا اسدی; علیرضا مسعود نیا; سیده فاطمه ضیاضیابری

بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن

Pages 85-98

نیلوفر بنائی اقدم; سید هادی پیغمبر دوست; صمد بدبدک; عارف اولاد غغاری

بهبود ویژ‌گی‌های حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتری‌های اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان

Pages 111-119

ملیحه رحیم زاده; وحید حکیم زاده; احمد نصیری محلاتی

تأثیر هندسه محصول بر روی مدل سازی دقیق انتقال حرارت میوه های دارای شکل نامنظم در حین فرایند آنزیم‌بری

Pages 121-132

محسن دلوی اصفهان; عبدالله همتیان سورکی

استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته

Pages 133-151

افسانه معینی; مسعود شفافی زنوزیان; حجت کاراژیان; امیر حسین الهامی راد; احمد پدرام نیا

اثر پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته حاوی اسانس سیر و پوست لیموترش روی خصوصیات فیله ماهی شیر

Pages 153-171

سپیده رحمانی; هوشنگ نیکوپور; انوشه شریفان

استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدل‌سازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی

Pages 173-186

محسن زندی; علی گنجلو; ماندانا بی مکر

بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی

Pages 187-198

نرگس رحیمی; سید مهدی حسینی; مهدی کریمی

انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به روش کواسرواسیون مرکب

Pages 199-213

ویدا مردانی قهفرخی; اصغر خسروشاهی; شهین زمردی

بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار

Pages 215-227

امین فاضل; احمد پدرام نیا; مهدی جلالی

بهینه‌سازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیش‌تیمار مایکروویو

Pages 229-239

نگار آهنگرنژاد; محمد هادی خوش تقاضا; برات قبادیان; محمد علی سحری

کاربرد تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم نانوکامپوزیت دو لایه پلی اتیلن ترفتالات-کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات اکسیدروی به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی

Pages 241-252

سیده لیلا نصیری; محمدحسین عزیزی; فرناز موحدی; ناهید رحیمی فرد; حمید توکلی پور

تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک

Pages 253-262

بیژن خورشیدپور; مسعود هنرور; حسین احمدی چناربن

ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی

Pages 263-281

عباس بایگان; شیلا صفاییان; رضا شاهین فر; ژاله خوشخو

توسعه یک مدل ریاضی برای پیش بینی تغییرات رطوبت گلابی در حین خشک شدن همرفتی

Pages 283-294

محسن دلوی اصفهان

ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ

Pages 295-304

نسیم پاسدار; علی مرتضوی; محمدرضا سعیدیان; رضا صفری

تهیه فیلم‌های امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون‌ حاوی نانوذرات کیتین

Pages 305-316

سحر یوسفی هزاری; جعفر محمدزاده میلانی; علی معتمدزادگان; ثمر صحرایی

ساخت و بررسی ذرات کروی حک شده مولکولی بعنوان جاذبی با کارایی عالی برای استخراج سریع و انتخابی نیکوتین آمید توسط ستون فاز جامد از گوشت گوساله و آرد گندم

Pages 317-334

علیرضا ریاضی; رضا فرهوش; هاشم پورآذرنگ; کریستین اسکامان; زینب رفتنی امیری; علی شریف

امکان سنجی قابلیت طیف سنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک (Vis/NIR) در طبقه بندی نمونه های لیموترش طی دوره انبارمانی با روش های شناسایی PCA، LDA و SVM

Pages 335-352

نیلوفر گودرزی; سارا موحد; محمد جواد شکوری; حسین احمدی چناربن

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم‌زده سین‌بیوتیک نیم‌چرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز

Pages 353-363

سارا مومن زاده; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند

Pages 365-378

زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحراییان; مهدی کریمی

شناسایی گاما آمینوبوتیریک اسید تولیدشده توسط باکتری Lactobacillus brevis PML1 به روش کروماتوگرافی لایه‌نازک در محیط کشت حاوی مونوسدیم گلوتامات(MSG)

Pages 379-387

عاطفه غفوریان نسب; سیدعلی مرتضوی; فریده طباطبایی یزدی; محبوبه سرابی جماب

بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا

Pages 389-400

احمد پدرام نیا; مریم ثابت قدم; مهدی جلالی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,700,618
PDF Download15,949,500