ثابت قدم, مریم, لطیفی, زهرا, معلمی, پریسا, محمدی کرتلایی, نفیسه, رازقندی, الهه (2021). بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری. , 18(120), 51-64. doi: 10.52547/fsct.18.120.5
مریم ثابت قدم; زهرا لطیفی; پریسا معلمی; نفیسه محمدی کرتلایی; الهه رازقندی. "بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری". , 18, 120, 2021, 51-64. doi: 10.52547/fsct.18.120.5
ثابت قدم, مریم, لطیفی, زهرا, معلمی, پریسا, محمدی کرتلایی, نفیسه, رازقندی, الهه (2021). 'بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری', , 18(120), pp. 51-64. doi: 10.52547/fsct.18.120.5
ثابت قدم, مریم, لطیفی, زهرا, معلمی, پریسا, محمدی کرتلایی, نفیسه, رازقندی, الهه بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری. , 2021; 18(120): 51-64. doi: 10.52547/fsct.18.120.5
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,154
PDF Download15,968,112