بنائی اقدم, نیلوفر, پیغمبر دوست, سید هادی, بدبدک, صمد, اولاد غغاری, عارف (2021). بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن. , 18(120), 85-98. doi: 10.52547/fsct.18.120.8
نیلوفر بنائی اقدم; سید هادی پیغمبر دوست; صمد بدبدک; عارف اولاد غغاری. "بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن". , 18, 120, 2021, 85-98. doi: 10.52547/fsct.18.120.8
بنائی اقدم, نیلوفر, پیغمبر دوست, سید هادی, بدبدک, صمد, اولاد غغاری, عارف (2021). 'بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن', , 18(120), pp. 85-98. doi: 10.52547/fsct.18.120.8
بنائی اقدم, نیلوفر, پیغمبر دوست, سید هادی, بدبدک, صمد, اولاد غغاری, عارف بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن. , 2021; 18(120): 85-98. doi: 10.52547/fsct.18.120.8
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,154
PDF Download15,968,112