رحیمی, نرگس, حسینی, سید مهدی, کریمی, مهدی (2021). بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی. , 18(120), 187-198. doi: 10.52547/fsct.18.120.15
نرگس رحیمی; سید مهدی حسینی; مهدی کریمی. "بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی". , 18, 120, 2021, 187-198. doi: 10.52547/fsct.18.120.15
رحیمی, نرگس, حسینی, سید مهدی, کریمی, مهدی (2021). 'بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی', , 18(120), pp. 187-198. doi: 10.52547/fsct.18.120.15
رحیمی, نرگس, حسینی, سید مهدی, کریمی, مهدی بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی. , 2021; 18(120): 187-198. doi: 10.52547/fsct.18.120.15
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,152
PDF Download15,968,112