شیخ الاسلامی, زهرا, صحراییان, بهاره, کریمی, مهدی (2021). بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند. , 18(120), 365-378. doi: 10.52547/fsct.18.120.28
زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحراییان; مهدی کریمی. "بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند". , 18, 120, 2021, 365-378. doi: 10.52547/fsct.18.120.28
شیخ الاسلامی, زهرا, صحراییان, بهاره, کریمی, مهدی (2021). 'بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند', , 18(120), pp. 365-378. doi: 10.52547/fsct.18.120.28
شیخ الاسلامی, زهرا, صحراییان, بهاره, کریمی, مهدی بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند. , 2021; 18(120): 365-378. doi: 10.52547/fsct.18.120.28
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,156
PDF Download15,968,115