معینی, افسانه, شفافی زنوزیان, مسعود, کاراژیان, حجت, الهامی راد, امیر حسین, پدرام نیا, احمد (2021). استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته. , 18(120), 133-151. doi: 10.52547/fsct.18.120.12
افسانه معینی; مسعود شفافی زنوزیان; حجت کاراژیان; امیر حسین الهامی راد; احمد پدرام نیا. "استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته". , 18, 120, 2021, 133-151. doi: 10.52547/fsct.18.120.12
معینی, افسانه, شفافی زنوزیان, مسعود, کاراژیان, حجت, الهامی راد, امیر حسین, پدرام نیا, احمد (2021). 'استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته', , 18(120), pp. 133-151. doi: 10.52547/fsct.18.120.12
معینی, افسانه, شفافی زنوزیان, مسعود, کاراژیان, حجت, الهامی راد, امیر حسین, پدرام نیا, احمد استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته. , 2021; 18(120): 133-151. doi: 10.52547/fsct.18.120.12
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,151
PDF Download15,968,111