پدرام نیا, احمد, ثابت قدم, مریم, جلالی, مهدی (2021). بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا. , 18(120), 389-400. doi: 10.52547/fsct.18.120.30
احمد پدرام نیا; مریم ثابت قدم; مهدی جلالی. "بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا". , 18, 120, 2021, 389-400. doi: 10.52547/fsct.18.120.30
پدرام نیا, احمد, ثابت قدم, مریم, جلالی, مهدی (2021). 'بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا', , 18(120), pp. 389-400. doi: 10.52547/fsct.18.120.30
پدرام نیا, احمد, ثابت قدم, مریم, جلالی, مهدی بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا. , 2021; 18(120): 389-400. doi: 10.52547/fsct.18.120.30
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,154
PDF Download15,968,112