Number of Articles: 15

بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برون‌تنی

Pages 1-9

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین به‌همراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزل‌آلای سرد شده در دمای C‌ º4

Pages 11-25

محمد علی سحری; حمیده صالحی

مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست قالبی تولید شده از مخلوط شیر ارزن و شیر گاو

Pages 27-36

سمیرا فرقانی; سیدهادی پیغمبردوست; مهدی دسترس

تاثیر خمیرترش بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی نان سنگک

Pages 37-47

سارا موحد

بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا و عامل فساد مواد غذایی

Pages 49-57

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; بهاره صحرائیان

تاثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی در فیله ماهی سوف به منظور مهار رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا

Pages 59-68

مهران مقیاسی; احمد قره خانی; امیر توکمه چی

پوشش دهی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رئوتری با استفاده از ایزوله پروتئین سویا و آب پنیر و اینولین و بررسی زنده مانی آن طی دوره نگهداری و شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش

Pages 69-77

عبدالعظیم سلطانی لک; محمدحسین مرحمتی زاده

آلودگی آفلاتوکسینی در پودر سنجد خرده فروشی شده در اردبیل

Pages 79-86

فاطمه قنادی; بهرام فتحی آچاچلویی

اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک

Pages 87-97

فاطمه پاکروان; حجت کاراژیان

تعیین سینتیک خشک‌کردن موسیر تحت یک روش پیشنهادی ترکیبی ماکروویو–هوای داغ و بررسی اثر شرایط عملیاتی بر پارامترهای رنگی آن

Pages 99-115

صفورا کریمی; فاطمه بی باک; نرگس لایقی نیا; حبیب اله عباسی

اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگی‌های انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم ’احمدآقایی‘

Pages 117-128

مریم سعیدی; سیدحسین میردهقان; فاطمه ناظوری; مجید اسماعیلی‌زاده

بهینه‌سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم‌قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم‌کالری فراسودمند

Pages 129-140

حامد صابریان; عاطفه اسماعیلیان; فرشته حسینی

تولید نانوحامل حاوی عصاره Cornus mas (زغال اخته) و ارزیابی رهایش ترکیبات زیست فعال ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی

Pages 141-152

زرین رادبه; نارملا آصفی; حامد همیشه کار; لیلا روفه گری نژاد; اکرم پزشکی

مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا

Pages 153-163

بتول حسینی; فاطمه ناظوری; سیدحسین میردهقان

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتری‌های غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی

Pages 165-176

رضا حاجی محمدی فریمانی; محمد بلوردی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,705,175
PDF Download15,951,204