پاکروان, فاطمه, کاراژیان, حجت (2021). اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک. , 18(110), 87-97.
فاطمه پاکروان; حجت کاراژیان. "اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک". , 18, 110, 2021, 87-97.
پاکروان, فاطمه, کاراژیان, حجت (2021). 'اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک', , 18(110), pp. 87-97.
پاکروان, فاطمه, کاراژیان, حجت اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک. , 2021; 18(110): 87-97.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,108
PDF Download15,970,264