علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد, صحرائیان, بهاره (2021). بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا و عامل فساد مواد غذایی. , 18(110), 49-57.
بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; بهاره صحرائیان. "بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا و عامل فساد مواد غذایی". , 18, 110, 2021, 49-57.
علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد, صحرائیان, بهاره (2021). 'بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا و عامل فساد مواد غذایی', , 18(110), pp. 49-57.
علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد, صحرائیان, بهاره بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا و عامل فساد مواد غذایی. , 2021; 18(110): 49-57.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,689,824
PDF Download15,943,833