Number of Articles: 15

ارزیابی اثر متقابل دارویی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی

Pages 1-11

الناز صفاری سامانی; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی

بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 13-25

فاطمه زرآبادی پور; زهرا پیراوی ونک; مهرناز امینی فر

بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی

Pages 27-39

الهه بهرامیان; زهرا لطیفی; مهدی عبادی; زهرا غفوری; مهرنوش ابراهیمی ولدانی

بهینه‌سازی تولید فیلم زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ

Pages 41-50

محمد مالکی; محمد محسن زاده

عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی

Pages 51-64

آرزو مشیری روشن; عباسعلی ساری; نرجس آقاجانی; امیر دارایی گرمه خانی

ارزیابی ایمنی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران

Pages 65-78

فاطمه باقری; سعید میردامادی; مهتا میرزایی; ملیحه صفوی

بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

Pages 79-91

آرزو فتاحیان; علی فضل آرا; سیاوش مکتبی; مهدی پورمهدی بروجنی; ندا باورصاد

ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو

Pages 93-104

ناصر کریمی; آیناز علیزاده; هادی الماسی; شهرام حنیفیان

مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آن‌ها با خامه سنگین

Pages 105-114

هوشنگ کاملان; مصطفی مظاهری طهرانی; محمدرضا عدالتیان دوم; سید محمد علی رضوی; محمد حسین حداد خداپرست

بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش از گیاه مرزنجوش بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن

Pages 115-123

نازیلا زینالی نامدار; مهدی قره خانی

مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه و بررسی قدرت ضداکسایشی و سمیت سلولی آن

Pages 124-133

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; فرشته فلاح

تولید سس مایونز کم‌چرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان

Pages 135-147

ساناز دادپور; صدیقه یزدان پناه

بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی

Pages 149-162

منوچهر درویشی; صدیقه یزدان پناه

انجماد دانه‌های انار پوشش داده‌شده با کیتوزان و بررسی کیفیت آن در طی نگهداری به صورت انجماد

Pages 163-175

بابک محمودی; اکبر جوکار; فرزین عبدالهی

بررسی و مقایسه خصوصیات رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عسل طبیعی با انواع عسل های تقلبی

Pages 177-192

اشرف فلاحی; اورنگ عیوض زاده; محمدرضا اسحاقی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,864,340
PDF Download16,047,601