بهرامیان, الهه, لطیفی, زهرا, عبادی, مهدی, غفوری, زهرا, ابراهیمی ولدانی, مهرنوش (2020). بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی. , 17(104), 27-39. doi: 10.52547/fsct.17.104.27
الهه بهرامیان; زهرا لطیفی; مهدی عبادی; زهرا غفوری; مهرنوش ابراهیمی ولدانی. "بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی". , 17, 104, 2020, 27-39. doi: 10.52547/fsct.17.104.27
بهرامیان, الهه, لطیفی, زهرا, عبادی, مهدی, غفوری, زهرا, ابراهیمی ولدانی, مهرنوش (2020). 'بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی', , 17(104), pp. 27-39. doi: 10.52547/fsct.17.104.27
بهرامیان, الهه, لطیفی, زهرا, عبادی, مهدی, غفوری, زهرا, ابراهیمی ولدانی, مهرنوش بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی. , 2020; 17(104): 27-39. doi: 10.52547/fsct.17.104.27
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,852,148
PDF Download16,037,343