دادپور, ساناز, یزدان پناه, صدیقه (2020). تولید سس مایونز کم‌چرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان. , 17(104), 135-147. doi: 10.52547/fsct.17.104.135
ساناز دادپور; صدیقه یزدان پناه. "تولید سس مایونز کم‌چرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان". , 17, 104, 2020, 135-147. doi: 10.52547/fsct.17.104.135
دادپور, ساناز, یزدان پناه, صدیقه (2020). 'تولید سس مایونز کم‌چرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان', , 17(104), pp. 135-147. doi: 10.52547/fsct.17.104.135
دادپور, ساناز, یزدان پناه, صدیقه تولید سس مایونز کم‌چرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان. , 2020; 17(104): 135-147. doi: 10.52547/fsct.17.104.135
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,158,812
PDF Download16,176,229