زرآبادی پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی فر, مهرناز (2020). بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. , 17(104), 13-25. doi: 10.52547/fsct.17.104.13
فاطمه زرآبادی پور; زهرا پیراوی ونک; مهرناز امینی فر. "بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ". , 17, 104, 2020, 13-25. doi: 10.52547/fsct.17.104.13
زرآبادی پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی فر, مهرناز (2020). 'بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ', , 17(104), pp. 13-25. doi: 10.52547/fsct.17.104.13
زرآبادی پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی فر, مهرناز بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. , 2020; 17(104): 13-25. doi: 10.52547/fsct.17.104.13
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,212,508
PDF Download16,195,366