درویشی, منوچهر, یزدان پناه, صدیقه (2020). بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی. , 17(104), 149-162. doi: 10.52547/fsct.17.104.149
منوچهر درویشی; صدیقه یزدان پناه. "بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی". , 17, 104, 2020, 149-162. doi: 10.52547/fsct.17.104.149
درویشی, منوچهر, یزدان پناه, صدیقه (2020). 'بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی', , 17(104), pp. 149-162. doi: 10.52547/fsct.17.104.149
درویشی, منوچهر, یزدان پناه, صدیقه بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی. , 2020; 17(104): 149-162. doi: 10.52547/fsct.17.104.149
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,147,409
PDF Download16,172,245