Number of Articles: 30

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ویژگی‌های رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند

Pages 1-13

آزاده قربانی حسن سرایی; معین‌الدین فرقانی; سید احمد شهیدی

تاثیر آنزیم‌بری تحت خلاء و پوشش‌دهی بر ویژگی‌های کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیب‌زمینی سرخ شده

Pages 15-24

لیلا روفه گری نژاد

اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی

Pages 25-31

محمود توکلی

بررسی فعالیت ضداکسایشی عصاره‌های مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا

Pages 33-42

عباس نمدی پور; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی

تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشک‌کردن پاششی: اثر حامل‌های خشک‌کردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی

Pages 43-54

فاطمه زنده بودی; سمیرا یگانه زاد; علیرضا صادقیان

اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زنده‌‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری

Pages 55-69

الهام درستی; احسان مقدس کیا; زهرا قاسمپور; علی احسانی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب

Pages 71-79

محمد علی سحری; الهه پوشانه

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل

Pages 81-89

زینب رفتنی امیری; نسترن اکبری

مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان

Pages 91-103

الناز سرخی اسبقی; علی ایاسه; صمد بدبدک

تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح

Pages 105-115

مژده صراف; معصومه مهربان سنگ آتش; پریوش مشتاقی

تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی

Pages 117-130

مارال بابادی; جعفر محمدزاده میلانی; علیرضا ریاضی

تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز

Pages 131-140

هما ترابی زاده; محدثه میکانی; آسیه محمودی

اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر

Pages 141-154

لیلا خیرخواه; لیلا ناطقی; علیرضا شهاب لواسانی

تأثیر به کارگیری کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی، بافتی و مؤلفههای رنگی مافین فاقد گلوتن

Pages 155-166

نسترن زارعی; زهرا امام جمعه; محمد حسین عزیزی

پیش‌بینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته

Pages 167-176

مرضیه رئیسی; محمد قربانی; علیرضا صادقی ماهونک; مهدی کاشانی نژاد

تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی

Pages 177-189

مریم اسمعیلی بازارده; فریبا زینالی; محسن اسمعیلی

اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال

Pages 191-203

ناهید بغلانی; سید مهدی حسینی; سید علی جعفرپور; سید محمد موسوی; آی ناز خدانظری

بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج

Pages 205-216

نسترن زارعی; زهرا امام جمعه; محمدحسین عزیزی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گل‌گاو‌زبان و سنبل‌الطیب

Pages 217-232

لیلا ناطقی; محسن خیرخواهان; محمد رضا اسحاقی

مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بسته‌بندی تحت خلا در دمای oC18-

Pages 233-244

لاله رومیانی; گلناز غفاری گوشه

اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوه‌ای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش

Pages 245-253

اقدس شاهی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی

بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی

Pages 255-262

زلیخا شیروانی; علی کریمی; علی شالیزار جلالی; رضا صیرفی

بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی

Pages 263-274

محمود چهارلنگ; مقداد اسکندری; فرشید اسکندری

اثرات ترکیب‌های دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کم‌چرب

Pages 275-284

زهره فرهادی رودباری; سیمین اسداللهی

سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن

Pages 285-294

نجمه واحد دهکردی; نفیسه جهانبخشیان; مجمد حجت الاسلامی

بررسی ترکیب‌های تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژن‌های شاخص مواد غذایی

Pages 295-309

مریم سردرودیان; اکرم آریان فر

تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکو‌شیمیایی شکلات تیره کم‌کالری

Pages 311-319

اکرم محمدی; سیمین اسداللهی; محمدرضا اسحاقی

تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)

Pages 321-336

آرزو محمدپور; بیژن خورشید پور; لیلا ناطقی

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا

Pages 337-346

مجید پوراکرمی; اصلان عزیری; عزیز همایونی‌راد; بهزاد ابراهیمی; مینا کارگزاری; سوسن هوشمندی; حسین جدیری

اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب

Pages 347-354

سید احمد ابطحی; رضوان پوراحمد; وجیهه فدائی نوغانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,700,617
PDF Download15,949,500