روفه گری نژاد, لیلا (2018). تاثیر آنزیم‌بری تحت خلاء و پوشش‌دهی بر ویژگی‌های کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیب‌زمینی سرخ شده. , 15(78), 15-24.
لیلا روفه گری نژاد. "تاثیر آنزیم‌بری تحت خلاء و پوشش‌دهی بر ویژگی‌های کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیب‌زمینی سرخ شده". , 15, 78, 2018, 15-24.
روفه گری نژاد, لیلا (2018). 'تاثیر آنزیم‌بری تحت خلاء و پوشش‌دهی بر ویژگی‌های کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیب‌زمینی سرخ شده', , 15(78), pp. 15-24.
روفه گری نژاد, لیلا تاثیر آنزیم‌بری تحت خلاء و پوشش‌دهی بر ویژگی‌های کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیب‌زمینی سرخ شده. , 2018; 15(78): 15-24.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,152
PDF Download15,968,112