Number of Articles: 17

امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک

Pages 1-9

الهام جوانمردی; محسن لبافی; فرامرز خدائیان; الناز صالحی

تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کم‌چرب

Pages 11-22

زینب رفتنی امیری; رضا صفری; تهمینه بخشنده; فهیمه احمدی واوسری

تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما

Pages 23-33

مهتاب علی پور عمروآبادی; محمد حجت الاسلامی; جواد کرامت; فاطمه نجاتی

بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM3286 Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر

Pages 35-44

وجیهه زارع باقی آباد; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; مهدی وریدی

تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک

Pages 45-55

علی عادلخانی; سعید مینایی; بابک بهشتی; حسین جوادی کیا

بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولید شده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو

Pages 57-68

هانیه بیات; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی

بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلم‌های بر پایه پلی‌ساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس

Pages 69-79

داود سالارباشی; سید علی مرتضوی

استفاده از پردازش تصویر جهت مطالعه فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی

Pages 81-90

محمود محمدی; وحید محمدپور کاریزکی

بررسی تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر تولید اسیدهای چرب امگا3 در سویه جدید بومی شیزوکیتریوم DR31

Pages 91-100

ندا آموزیان; شهریار شاکری; مجتبی مرتضوی

مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانه‌های انار در خشک‌کن فروسرخ

Pages 101-112

محمد هادی خوش تقاضا; علی متولی; سعید مینایی; احمد عباس زاده

جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل‌های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن‌ها

Pages 113-123

نفیسه دعوتی; فریده طباطبائی یزدی; سعید زیبائی; فخری شهیدی; محمدرضا عدالتیان

بررسی سینتیک خشک شدن و ضریب انتشار رطوبت مؤثر خرما رقم مضافتی در خشک‌کن خورشیدی کابینتی

Pages 125-141

محمد حسین انصاری فر; محمد حسین آق خانی; محمود رضا گلزاریان; محمد طبسی زاده

تشخیص ترک در پوسته تخم‌مرغ با استفاده از PCA و SVM

Pages 143-153

سامان آبدانان مهدی زاده

اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC 1336 (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش

Pages 155-164

مینا بارانی; محمد علی نجفی; عطا صالحی

جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفند به روش Nested-PCR در شهرستان خرم آباد، ایران

Pages 165-171

سمیرا لرستانی; امین جایدری; شهرام ملکی; پیمان خادمی

بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی‌دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای ˚C 4 و˚ C25

Pages 173-180

عزیز همایونی راد; هلاله حجت انصاری

اثر روش‌های تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی‏های آنتی‏اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز

Pages 181-192

عاطفه امیری ریگی; قاسم یوسفی; شیما یوسفی; زهرا امام جمعه

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,945,548
PDF Download16,086,094