امیری ریگی, عاطفه, یوسفی, قاسم, یوسفی, شیما, امام جمعه, زهرا (2016). اثر روش‌های تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی‏های آنتی‏اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز. , 13(56), 181-192.
عاطفه امیری ریگی; قاسم یوسفی; شیما یوسفی; زهرا امام جمعه. "اثر روش‌های تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی‏های آنتی‏اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز". , 13, 56, 2016, 181-192.
امیری ریگی, عاطفه, یوسفی, قاسم, یوسفی, شیما, امام جمعه, زهرا (2016). 'اثر روش‌های تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی‏های آنتی‏اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز', , 13(56), pp. 181-192.
امیری ریگی, عاطفه, یوسفی, قاسم, یوسفی, شیما, امام جمعه, زهرا اثر روش‌های تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی‏های آنتی‏اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز. , 2016; 13(56): 181-192.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,954,888
PDF Download16,089,585