جوانمردی, الهام, لبافی, محسن, خدائیان, فرامرز, صالحی, الناز (2016). امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک. , 13(56), 1-9.
الهام جوانمردی; محسن لبافی; فرامرز خدائیان; الناز صالحی. "امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک". , 13, 56, 2016, 1-9.
جوانمردی, الهام, لبافی, محسن, خدائیان, فرامرز, صالحی, الناز (2016). 'امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک', , 13(56), pp. 1-9.
جوانمردی, الهام, لبافی, محسن, خدائیان, فرامرز, صالحی, الناز امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک. , 2016; 13(56): 1-9.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,954,899
PDF Download16,089,589