عادلخانی, علی, مینایی, سعید, بهشتی, بابک, جوادی کیا, حسین (2016). تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک. , 13(56), 45-55.
علی عادلخانی; سعید مینایی; بابک بهشتی; حسین جوادی کیا. "تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک". , 13, 56, 2016, 45-55.
عادلخانی, علی, مینایی, سعید, بهشتی, بابک, جوادی کیا, حسین (2016). 'تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک', , 13(56), pp. 45-55.
عادلخانی, علی, مینایی, سعید, بهشتی, بابک, جوادی کیا, حسین تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک. , 2016; 13(56): 45-55.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,954,899
PDF Download16,089,589