Number of Articles: 20

تأثیر زمان یخ‌گذاری روی کیفیت میگوی پرورشی وانامی

Pages 1-12

نسرین پراشیده; ابراهیم علیزاده دوغیکلایی; مهدی محمدی

رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری

Pages 13-26

اورنگ خادمی; ذبیح اله زمانی; یونس مستوفی; سیامک کلانتری; موسی رسولی

بررسی پارامترهای خشک شدن لایه نازک حبه‌های انار در خشک‌کن ترکیبی خلأ – خورشیدی

Pages 27-36

بهنام علائی; رضا امیری چایجان

بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی

Pages 37-46

لاله رومیانی; نوردهر رکنی

بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی

Pages 47-59

اسماعیل خزایی پول; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی

اثر بسته‌بندی فعال با پوشش پلی وینیل کلرید بر بازارپسندی قارچ دکمه‌ای

Pages 61-70

نیره کریمی; لاله مشرف

اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگیهای پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی

Pages 71-78

کمیل رشیدی; مرتضی مشایخ; امیر محمد مرتضویان; زهره امیری

تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

Pages 79-88

صونا کلته; ابراهیم علیزاده دوغیکلایی; مصطفی یوسف الهی

بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی

Pages 89-97

ثمانه حاتمی; مسعود یاورمنش; علی محمدی ثانی

کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی

Pages 99-114

زهره معصومیان; مسعود یاورمنش; مصطفی شهیدی نوقابی; محمود صادقی; محمد سهرابی بالسینی

جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری‌های لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیکی از شیر گاوی و ماست سنتی شهرستان خوی

Pages 115-128

طاهره نریمانی; علیرضا تاری‌نژاد; محمد امین حجازی

تهیه و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی از دانه گاو دانه (Vicia ervilia)

Pages 129-138

اکرم عربستانی; مهدی کدیور; محمد شاهدی; سید امیر حسین گلی

اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش

Pages 139-151

اعظم ایوبی; ناصر صداقت; مهدی کاشانی‌نژاد; محبت محبی; نجمه یوسف‌تبار

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته‌ی خرما

Pages 153-161

فاطمه شکرالهی; مسعود تقی زاده; آرش کوچکی; محمدحسین حداد خداپرست

بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب

Pages 163-174

آسیه علی پور; آرش کوچکی; رسول کدخدایی; مهدی وریدی

بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع

Pages 175-190

عیسی جاهد; محمد حسین حداد خداپرست; محمد الهی

بررسی اثر نسبت‌های مختلف فاز آبی، پروتئین‌ها و امولسیفایرها بر ویژگی‌های رئولوژیکی کره کم‌چرب

Pages 191-201

نفیسه واحدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمدعلی رضوی

افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم

Pages 203-214

شهین زمردی; نجمه آبرون; اصغر خسروشاهی اصل

مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی

Pages 215-229

محمد مهدی حیدری; سید مهدی نصیری

تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک

Pages 231-244

محمد هادی روزگار; محمد شاهدی; ناصر همدمی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,560
Article View19,402,964
PDF Download15,846,764