خزایی پول, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت (2015). بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی. , 12(48), 47-59.
اسماعیل خزایی پول; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی. "بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی". , 12, 48, 2015, 47-59.
خزایی پول, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت (2015). 'بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی', , 12(48), pp. 47-59.
خزایی پول, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی. , 2015; 12(48): 47-59.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,560
Article View19,405,471
PDF Download15,847,733