رومیانی, لاله, رکنی, نوردهر (2015). بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی. , 12(48), 37-46.
لاله رومیانی; نوردهر رکنی. "بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی". , 12, 48, 2015, 37-46.
رومیانی, لاله, رکنی, نوردهر (2015). 'بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی', , 12(48), pp. 37-46.
رومیانی, لاله, رکنی, نوردهر بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی. , 2015; 12(48): 37-46.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,560
Article View19,405,471
PDF Download15,847,733