واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمدعلی (2015). بررسی اثر نسبت‌های مختلف فاز آبی، پروتئین‌ها و امولسیفایرها بر ویژگی‌های رئولوژیکی کره کم‌چرب. , 12(48), 191-201.
نفیسه واحدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمدعلی رضوی. "بررسی اثر نسبت‌های مختلف فاز آبی، پروتئین‌ها و امولسیفایرها بر ویژگی‌های رئولوژیکی کره کم‌چرب". , 12, 48, 2015, 191-201.
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمدعلی (2015). 'بررسی اثر نسبت‌های مختلف فاز آبی، پروتئین‌ها و امولسیفایرها بر ویژگی‌های رئولوژیکی کره کم‌چرب', , 12(48), pp. 191-201.
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمدعلی بررسی اثر نسبت‌های مختلف فاز آبی، پروتئین‌ها و امولسیفایرها بر ویژگی‌های رئولوژیکی کره کم‌چرب. , 2015; 12(48): 191-201.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,560
Article View19,405,471
PDF Download15,847,733