حاتمی, ثمانه, یاورمنش, مسعود, محمدی ثانی, علی (2015). بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی. , 12(48), 89-97.
ثمانه حاتمی; مسعود یاورمنش; علی محمدی ثانی. "بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی". , 12, 48, 2015, 89-97.
حاتمی, ثمانه, یاورمنش, مسعود, محمدی ثانی, علی (2015). 'بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی', , 12(48), pp. 89-97.
حاتمی, ثمانه, یاورمنش, مسعود, محمدی ثانی, علی بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی. , 2015; 12(48): 89-97.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,560
Article View19,405,472
PDF Download15,847,733