حیدری, محمد مهدی, نصیری, سید مهدی (2015). مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی. , 12(48), 215-229.
محمد مهدی حیدری; سید مهدی نصیری. "مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی". , 12, 48, 2015, 215-229.
حیدری, محمد مهدی, نصیری, سید مهدی (2015). 'مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی', , 12(48), pp. 215-229.
حیدری, محمد مهدی, نصیری, سید مهدی مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی. , 2015; 12(48): 215-229.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,560
Article View19,405,471
PDF Download15,847,733