علی پور, آسیه, کوچکی, آرش, کدخدایی, رسول, وریدی, مهدی (2015). بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب. , 12(48), 163-174.
آسیه علی پور; آرش کوچکی; رسول کدخدایی; مهدی وریدی. "بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب". , 12, 48, 2015, 163-174.
علی پور, آسیه, کوچکی, آرش, کدخدایی, رسول, وریدی, مهدی (2015). 'بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب', , 12(48), pp. 163-174.
علی پور, آسیه, کوچکی, آرش, کدخدایی, رسول, وریدی, مهدی بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب. , 2015; 12(48): 163-174.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,560
Article View19,404,938
PDF Download15,847,528