روزگار, محمد هادی, شاهدی, محمد, همدمی, ناصر (2015). تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک. , 12(48), 231-244.
محمد هادی روزگار; محمد شاهدی; ناصر همدمی. "تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک". , 12, 48, 2015, 231-244.
روزگار, محمد هادی, شاهدی, محمد, همدمی, ناصر (2015). 'تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک', , 12(48), pp. 231-244.
روزگار, محمد هادی, شاهدی, محمد, همدمی, ناصر تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک. , 2015; 12(48): 231-244.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,560
Article View19,405,471
PDF Download15,847,733