Number of Articles: 20

شناسایی فنوتیپی و مولکولی باکتری های اسید لاکتیک غیربیماری‌زای جدا شده از ماست گوسفندی محلی

Pages 1-12

مبین زمان; نفیسه دعوتی; مصطفی کرمی

مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفایل GC-MS واریته های مختلف دانه بامبو

Pages 13-34

گوری منوهاری; عمار بدران رمضان التمیمی; سیمایسمی رواتی; اس سوتیکنو; مطهره پیرنیا

Exploration Antioxidant Properties of Indonesian Local Single-Bulb Garlic Extract (Var. Temanggung) in a Mixed Solvent

Pages 35-49

Vivi Nuraini; Anang M Legowo; Sri Mulyani; Retno Adiwinarti

تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر نرم عراقی

Pages 50-62

Raghad Al Musa

افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی

Pages 63-77

علیا زیارا هاشیم; فلیحا حسن حسین; احسان دیوان خسروشاهی; هادی رضوی

جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از منابع مختلف و آزمایش توانایی آنها در تولید آنزیم سلولاز

Pages 78-90

صابرین عبدالله منصور; وائل علی سویدی; زنا کاظم عیسی

مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب

Pages 91-109

شادی قادری; علیرضا رحمن

فیلم خوراکی فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگو: بررسی اثرات نانوذرات اکسید روی و اسانس گیاه زولنگ

Pages 110-130

معین نبوی; محسن اسمعیلی; آرش قیطران پور

خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکی

Pages 131-141

بتول الانصاری; نغم القطروانی; روضه الاعلی

استخراج ترکیبات زیست فعال کلاله زعفران در روغن آفتابگردان: یک مطالعه مقایسه‌ای روش‌های مختلف استخراج جامد-مایع

Pages 142-161

علی اقاخانی; سارا داداشی اورنج; کرامت اله رضایی

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتی‌اکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط

Pages 162-172

حسین پور عبدالله; علیرضا صادقی; سید مهدی جعفری; مریم ابراهیمی; هدی شهیری طبرستانی

استفاده از سوبسترای آرد عدس قرمز برای تولید آنزیم ناتوکیناز توسط باسیلوس سابتیلیس ناتو

Pages 173-186

علی اکبر غلامحسین پور; فاطمه میثاق; محمدحسین مروت; یونس قاسمی

The role of Selenium in mitigating salt-induced effects on growth, Chlorophyll content, and antioxidant enzyme activity in garlic production

Pages 187-201

رزیتا خادمی آستانه; صاحبعلی بلندنظر; فریبرز زارع نهندی

The Economic and Agricultural Significance of Phoenix dactylifera: Challenges and Opportunities for Sustainable Development in Morocco’s Date Palm Sector

Pages 202-226

Hajar Bennari

Antioxidative effect of Maillard reaction products of spermine–sugar system on partially purified plum polyphenol oxidase

Pages 227-241

Sarah A. Younus; Noor M Mahdi; Omar Y. Al-Abbasy; Omar Sheej Ahmad

Comparative Analysis of Biochemical compositions and Quality Attributes of Green Tea and Black Tea from Prominent Bangladeshi Brands

Pages 242-257

Md. Ashraful Islam Islam; Fahriha Nur A Kabir Kabir; Anwara Akter Khatun Khatun; Tasmin Rahman Sathi Sathi; Adrita Afrin Afrin; Md. Shohel Rana Palleb Palleb; Nazmul Islam Islam; Sourav Biswas Nayan Nayan; Md. Abdul Halim Halim

ردیابی و سرنوشت لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از لبنیات بومی ایران: مروری جامع

Pages 258-289

علی باباپور اسطلخی; امیر سالاری; علی نظری; امیر ارشیا عربی بم; میلاد حسنی اندواری

تاثیر افزودن پودر پوست سیب بر خواص فیزیکی و حسی بیسکویت

Pages 290-298

بوشرا بادر جراد الشمری

Application of High Encapsulation of Nutritional and Bioactive Compounds from Black Bean (Cajanus sp.) in Functional Ice Cream

Pages 299-308

Wahyu Mushollaeni

نقش تغذیه در بهداشت دهان و دندان: پل ارتباطی علوم غذایی و پزشکی

Pages 311-321

Sajjad Ahmed Shakir; Mays Maher Mustafa; Omer Tareq Mohammed; Ali Abdulridha Alsaffar Mahdi

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,219,663
PDF Download7,299,362