قادری, شادی, رحمن, علیرضا (2025). مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. , 22(160), 91-109. doi: 10.22034/FSCT.22.160.91
شادی قادری; علیرضا رحمن. "مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب". , 22, 160, 2025, 91-109. doi: 10.22034/FSCT.22.160.91
قادری, شادی, رحمن, علیرضا (2025). 'مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب', , 22(160), pp. 91-109. doi: 10.22034/FSCT.22.160.91
قادری, شادی, رحمن, علیرضا مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. , 2025; 22(160): 91-109. doi: 10.22034/FSCT.22.160.91
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,393
PDF Download15,982,236