الشمری, بوشرا بادر جراد (2025). تاثیر افزودن پودر پوست سیب بر خواص فیزیکی و حسی بیسکویت. , 22(160), 290-298. doi: 10.22034/FSCT.22.160.290
بوشرا بادر جراد الشمری. "تاثیر افزودن پودر پوست سیب بر خواص فیزیکی و حسی بیسکویت". , 22, 160, 2025, 290-298. doi: 10.22034/FSCT.22.160.290
الشمری, بوشرا بادر جراد (2025). 'تاثیر افزودن پودر پوست سیب بر خواص فیزیکی و حسی بیسکویت', , 22(160), pp. 290-298. doi: 10.22034/FSCT.22.160.290
الشمری, بوشرا بادر جراد تاثیر افزودن پودر پوست سیب بر خواص فیزیکی و حسی بیسکویت. , 2025; 22(160): 290-298. doi: 10.22034/FSCT.22.160.290
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,393
PDF Download15,982,236