Number of Articles: 15

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی رب گوجه فرنگی با استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی و پیش بینی نتایج حاصله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

Pages 1-16

مریم محبی

کاربرد پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) وعسل در فرمولاسیون پاستیل انبه

Pages 17-35

نگار فتحی دوآبی; ابراهیم حسینی; غلامحسن اسدی

سینتیک زمان - کشندگی نانولیپوزوم های حاوی نانوذرات اکسید روی علیه اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس

Pages 36-47

پروین سوری; آریو امامی فر; نفیسه دعوتی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری‌ در زمان ماندگاری

Pages 49-60

محمد مهدی قلیان; آرش بابایی; فاطمه زنده بودی; سید امیرمحمد Mortazavian; وحید کوشکی

تاثیر دما و اولتراسوند بر بازده استخراج و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلی‌فنول‎های سه رقم خرمای مصافتی، کبکاب و سایر

Pages 61-74

آذین خسروی لرگانی; سید هادی رضوی

بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات موثره گیاه رازک (Humulus lupulus) با کمک فراصوت

Pages 75-92

مهدی کاملان; احمد پدرام نیا; پروین شرایعی; امیر حسین الهامی; محمدرضا سعیدی اصل

سنتز سبز نانوکامپوزیت سه‌جزئی «Ag/AgCl/TiO2» با استفاده از گیاه آویشن شیرازی (Zataria Multiflora)

Pages 94-112

سویل محمدی; حامد اهری; سیده شیما یوسفی

اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخص‌های کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.)

Pages 113-127

ساسان دیناروند; محمدرضا زارع بوانی

بررسی ویژگی‌ های فیزیکوشیمیایی و بافتی نان بربری نیمه‌ حجیم حاوی آرد کامل و مالت غلات و شبه غلات

Pages 128-146

پریوش سادات علوی; علیرضا فرجی; فریبا نقی پور

ارزیابی فعالیت ضد‍‌قارچی و قطرهاله عدم رشد عصاره جَفت بلوط ایرانی برکپک‌های پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم (شاخص فساد کپک‌زدگی پس از برداشت میوه مرکبات)

Pages 147-156

طیبه شکوهی; علیرضا شهاب لواسانی; فرناز دستمالچی; حامد زارعی; کبری حاجی زاده

ارزیابی خواص پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جوانه شبدر و بررسی ویژگیهای نانولیپوزوم های حامل آنها

Pages 157-173

سمین رشیدی; پیمان آریایی; مهرو اسماعیلی; رویا باقری

مروری بر کاربردهای جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در بهبود خواص تغذیه‌ای و عملکردی محصولات لبنی و استفاده در بازیافت ضایعات صنعت لبنی

Pages 175-199

حامد حسن زاده اوچتپه; پریسا لطفی; بابک قنبرزاده

بررسی خواص آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تخلیص شده از ضایعات حاصل از فرآوری ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis)با استفاده از آنزیم های گوارشی پپسین و تریپسین

Pages 200-222

شیما کاوه; علیرضا صادقی ماهونک; وحید عرفانی مقدم; محمد قربانی; علی اکبر غلامحسین پور; مجتبی رئیسی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو سین بیوتیک حاوی" اینولین، استویا و لاکتوباسیلوس پلانتاروم"

Pages 223-237

حانیه مویدی; غلامحسن اسدی; ابراهیم حسینی

تأثیر پودر آب‌پنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زنده‌مانی باکتری‌ بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی‌های رنگ و حسی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده

Pages 238-249

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,535
PDF Download15,950,942