خسروی لرگانی, آذین, رضوی, سید هادی (2023). تاثیر دما و اولتراسوند بر بازده استخراج و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلی‌فنول‎های سه رقم خرمای مصافتی، کبکاب و سایر. , 20(141), 61-74. doi: 10.22034/FSCT.20.141.74
آذین خسروی لرگانی; سید هادی رضوی. "تاثیر دما و اولتراسوند بر بازده استخراج و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلی‌فنول‎های سه رقم خرمای مصافتی، کبکاب و سایر". , 20, 141, 2023, 61-74. doi: 10.22034/FSCT.20.141.74
خسروی لرگانی, آذین, رضوی, سید هادی (2023). 'تاثیر دما و اولتراسوند بر بازده استخراج و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلی‌فنول‎های سه رقم خرمای مصافتی، کبکاب و سایر', , 20(141), pp. 61-74. doi: 10.22034/FSCT.20.141.74
خسروی لرگانی, آذین, رضوی, سید هادی تاثیر دما و اولتراسوند بر بازده استخراج و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلی‌فنول‎های سه رقم خرمای مصافتی، کبکاب و سایر. , 2023; 20(141): 61-74. doi: 10.22034/FSCT.20.141.74
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,620
PDF Download15,969,969