نصرتی, غزال, جوینده, حسین, حجتی, محمد, نوشاد, محمد (2023). تأثیر پودر آب‌پنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زنده‌مانی باکتری‌ بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی‌های رنگ و حسی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده. , 20(141), 238-249. doi: 10.22034/FSCT.20.141.238
غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد. "تأثیر پودر آب‌پنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زنده‌مانی باکتری‌ بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی‌های رنگ و حسی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده". , 20, 141, 2023, 238-249. doi: 10.22034/FSCT.20.141.238
نصرتی, غزال, جوینده, حسین, حجتی, محمد, نوشاد, محمد (2023). 'تأثیر پودر آب‌پنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زنده‌مانی باکتری‌ بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی‌های رنگ و حسی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده', , 20(141), pp. 238-249. doi: 10.22034/FSCT.20.141.238
نصرتی, غزال, جوینده, حسین, حجتی, محمد, نوشاد, محمد تأثیر پودر آب‌پنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زنده‌مانی باکتری‌ بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی‌های رنگ و حسی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده. , 2023; 20(141): 238-249. doi: 10.22034/FSCT.20.141.238
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,725,733
PDF Download15,959,161