محبی, مریم (2023). بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی رب گوجه فرنگی با استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی و پیش بینی نتایج حاصله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. , 20(141), 1-16. doi: 10.22034/FSCT.20.141.1
مریم محبی. "بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی رب گوجه فرنگی با استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی و پیش بینی نتایج حاصله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی". , 20, 141, 2023, 1-16. doi: 10.22034/FSCT.20.141.1
محبی, مریم (2023). 'بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی رب گوجه فرنگی با استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی و پیش بینی نتایج حاصله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی', , 20(141), pp. 1-16. doi: 10.22034/FSCT.20.141.1
محبی, مریم بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی رب گوجه فرنگی با استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی و پیش بینی نتایج حاصله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. , 2023; 20(141): 1-16. doi: 10.22034/FSCT.20.141.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,612
PDF Download15,969,965