قلیان, محمد مهدی, بابایی, آرش, زنده بودی, فاطمه, Mortazavian, سید امیرمحمد, کوشکی, وحید (2023). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری‌ در زمان ماندگاری. , 20(141), 49-60. doi: 10.22034/FSCT.20.141.49
محمد مهدی قلیان; آرش بابایی; فاطمه زنده بودی; سید امیرمحمد Mortazavian; وحید کوشکی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری‌ در زمان ماندگاری". , 20, 141, 2023, 49-60. doi: 10.22034/FSCT.20.141.49
قلیان, محمد مهدی, بابایی, آرش, زنده بودی, فاطمه, Mortazavian, سید امیرمحمد, کوشکی, وحید (2023). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری‌ در زمان ماندگاری', , 20(141), pp. 49-60. doi: 10.22034/FSCT.20.141.49
قلیان, محمد مهدی, بابایی, آرش, زنده بودی, فاطمه, Mortazavian, سید امیرمحمد, کوشکی, وحید بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری‌ در زمان ماندگاری. , 2023; 20(141): 49-60. doi: 10.22034/FSCT.20.141.49
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,624
PDF Download15,969,969