Number of Articles: 15

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌

Pages 1-12

احلام بوحمید; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آب‌نبات ژله‌ای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن

Pages 14-34

نگین بیگلربیگی; سمیه رحیمی

تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) به‌وسیله آنزیم تریپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان

Pages 35-59

آیسان ایزانلو; علیرضا صادقی ماهونک

ارزیابی خصوصیات رئولوژی فیلم و روکش نانوکامپوزیت (پلی لاکتیک اسید و کیتوزان) طی زمان ماندگاری در نان هفت غله

Pages 61-78

معصومه یوسفی; مهسا تبری; حمید توکلی پور; سیروس بیدریغ

توسعه یک روش استخراج مبتنی بر حلال‌های یونی مغناطیسی برای اندازه‌گیری باقیمانده آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلین، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین در نمونه پنیر به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

Pages 79-92

جلیل خندقی; محمدرضا افشار مقدم; صمد وجدی حکم آباد

تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان برای درون پوشانی کافئین

Pages 93-109

شادی رجبی مقدم; رضوان شاددل

بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی)

Pages 110-127

نوشین نوشیروانی; عاطفه محبی

شناسایی و تعیین میزان فیتواسترول‌ها در ماست‌های توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازی

Pages 129-137

حسام صادقی; محمد حسین موثق

جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی

Pages 138-148

سوده یوسفی فخر; نفیسه دعوتی; داریوش مینایی تهرانی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالوده‌ی سین‌بیوتیک حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری

Pages 149-164

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

تأثیر نمک‌های قلیایی و عصاره پوست بادام‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی بادام‌زمینی روکش‌دار سرخ‌شده و روغن استفاده‌شده در فرآیند سرخ‌کردن

Pages 165-179

المیرا بنیادلو; افشین جعفرپور; ثمر منصوری پور

تعیین محتوای استرول و ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر ارقام آربیکینا، ماری، شنگه و زرد در منطقه طارم

Pages 180-189

آرمین عارفی مینا آباد; Mahsa Tabari

ارزیابی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ بذر شاهی در ترکیب با اسانس میخک بر افزایش عمر انبارمانی توت‌فرنگی

Pages 190-199

مصطفی رحمتی جنیدآباد; حسین جوینده

ارزیابی خواص کیفی ریزپوشینه‌های تفاله انگور و روغن بزرک پایدار شده با نسبت‌های مختلف مالتودکسترین و صمغ کتیرا

Pages 201-219

مناف صابری; سولماز صارم نژاد; مصطفی سلطانی; علیرضا فرجی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی عصاره گل گاوزبان (Echium amoenum) تولید شده با حامل های مختلف به روش خشک‌ کن پاششی

Pages 220-233

امیر ثابتی; ابوالفضل فدوی; سعیده عربشاهی دلوئی; ابوالقاسم سراج; طاهر شاهی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,597
PDF Download15,968,847