بیگلربیگی, نگین, رحیمی, سمیه (2023). استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آب‌نبات ژله‌ای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن. , 20(139), 14-34. doi: 10.22034/FSCT.20.139.34
نگین بیگلربیگی; سمیه رحیمی. "استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آب‌نبات ژله‌ای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن". , 20, 139, 2023, 14-34. doi: 10.22034/FSCT.20.139.34
بیگلربیگی, نگین, رحیمی, سمیه (2023). 'استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آب‌نبات ژله‌ای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن', , 20(139), pp. 14-34. doi: 10.22034/FSCT.20.139.34
بیگلربیگی, نگین, رحیمی, سمیه استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آب‌نبات ژله‌ای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن. , 2023; 20(139): 14-34. doi: 10.22034/FSCT.20.139.34
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,437
PDF Download15,998,429