نوشیروانی, نوشین, محبی, عاطفه (2023). بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی). , 20(139), 110-127. doi: 10.22034/FSCT.20.139.110
نوشین نوشیروانی; عاطفه محبی. "بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی)". , 20, 139, 2023, 110-127. doi: 10.22034/FSCT.20.139.110
نوشیروانی, نوشین, محبی, عاطفه (2023). 'بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی)', , 20(139), pp. 110-127. doi: 10.22034/FSCT.20.139.110
نوشیروانی, نوشین, محبی, عاطفه بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی). , 2023; 20(139): 110-127. doi: 10.22034/FSCT.20.139.110
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,299
PDF Download15,998,826