بوحمید, احلام, جوینده, حسین, علیزاده بهبهانی, بهروز, برزگر, حسن (2023). تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌. , 20(139), 1-12. doi: 10.22034/FSCT.20.139.1
احلام بوحمید; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر. "تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌". , 20, 139, 2023, 1-12. doi: 10.22034/FSCT.20.139.1
بوحمید, احلام, جوینده, حسین, علیزاده بهبهانی, بهروز, برزگر, حسن (2023). 'تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌', , 20(139), pp. 1-12. doi: 10.22034/FSCT.20.139.1
بوحمید, احلام, جوینده, حسین, علیزاده بهبهانی, بهروز, برزگر, حسن تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌. , 2023; 20(139): 1-12. doi: 10.22034/FSCT.20.139.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,495
PDF Download15,950,927