Number of Articles: 15

اثرات فرآیندهای کباب کردن و مایکروویو در pH های مختلف بر میزان بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکلین و سولفادیازین در گوشت مرغ

Pages 1-18

محمدتقی حیدریان; محمدرضا خانی; اشکان جبلی جوان; علیرضا رحمن

کربوکسی متیلاسیون صمغ کندرو بررسی گرانروی و شاخص‌های رنگ‌سنجی

Pages 19-34

آوا دلیری; حمید توکلی پور; بهنام مهدوی; محمدرضا سعیدی اصل; امیرحسین الهامی راد

بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا

Pages 35-48

هانیه ناصری; ابوالفضل فدوی; سیده زهرا سید النگی

امکان سنجی استفاده از روش استریولوژی برای تعیین درصد گوشت بکار رفته در محصولات گوشتی خام (همبرگر) و حرارت دیده (سوسیس)

Pages 49-59

آزاده رشیدی مهر; پریسا فلاحی; عزیزاله زرگران; فاطمه اسفرجانی; مریم امیراحمدی; سهیل اسکندری

اثرات بسته بندی با فیلم پلی‌اتیلنی پوشش‌دهی شده با منتول و کارواکرول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی پنیر موزارلای کم‌رطوبت

Pages 60-73

الهه جهدکاران; ابراهیم حسینی; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری

گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی

Pages 74-87

فوژان بدیعی; ناصر بوذری; فروغ شواخی; زهرا رفیعی درسنگی

فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی

Pages 88-99

حسن نجفزاده; سعید مشکینی; مهسا یوسفی; حامد حسن زاده اوچتپه

تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله

Pages 100-110

محمدرضا پژوهی الموتی; بهناز بازرگانی گیلانی; فرزانه ایزدی

تولید بیوپلیمر زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بسته‌بندی فیله مرغ

Pages 111-128

فرزانه کرمعلی; مریم اثنی عشری; رضا فرهمندفر

تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 129-141

محمد منصور سمیع; آریو امامی فر; فخرالدین صالحی

مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر شاخص های حسی، میکروبی و شیمیایی ماهی سی باس آسیایی )(1790Bloch,) ( Lates calcarife نگهداری شده در یخچال

Pages 143-155

حکیمه فکراندیش; انیسه جمشیدی; ماندانا شمسی زاده

: تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ساختاری نشاسته‌های استخراج شده از حبوبات مختلف

Pages 156-190

محمدکاظم حیدریان; علیرضا حیدریان; سیدعلی مرتضوی

مدل‌سازی تولید زیست‌توده میکروبی توسط لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 جدا شده از ترخینه در بستر لجن لبنی به‌وسیله روش سطح پاسخ (RSM)

Pages 191-209

علیرضا حیدریان; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; فرشته فلاح

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده با مخمر نانوایی غیر فعال

Pages 210-229

محمد آزادی; معصومه مهربان سنگ آتش; حسین آزادی; احمد احتیاطی

بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسل‌های استان مازندران در مقایسه با نمونه‌های تجاری

Pages 230-243

عادل حاجیان تیلکی; reza esmaeilzadeh kenari; رضا فرهمندفر; راضیه رضوی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,790,517
PDF Download15,993,075