نجفزاده, حسن, مشکینی, سعید, یوسفی, مهسا, حسن زاده اوچتپه, حامد (2023). فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی. , 20(137), 88-99. doi: 10.22034/FSCT.20.137.88
حسن نجفزاده; سعید مشکینی; مهسا یوسفی; حامد حسن زاده اوچتپه. "فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی". , 20, 137, 2023, 88-99. doi: 10.22034/FSCT.20.137.88
نجفزاده, حسن, مشکینی, سعید, یوسفی, مهسا, حسن زاده اوچتپه, حامد (2023). 'فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی', , 20(137), pp. 88-99. doi: 10.22034/FSCT.20.137.88
نجفزاده, حسن, مشکینی, سعید, یوسفی, مهسا, حسن زاده اوچتپه, حامد فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی. , 2023; 20(137): 88-99. doi: 10.22034/FSCT.20.137.88
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,827
PDF Download16,052,421