پژوهی الموتی, محمدرضا, بازرگانی گیلانی, بهناز, ایزدی, فرزانه (2023). تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله. , 20(137), 100-110. doi: 10.22034/FSCT.20.137.100
محمدرضا پژوهی الموتی; بهناز بازرگانی گیلانی; فرزانه ایزدی. "تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله". , 20, 137, 2023, 100-110. doi: 10.22034/FSCT.20.137.100
پژوهی الموتی, محمدرضا, بازرگانی گیلانی, بهناز, ایزدی, فرزانه (2023). 'تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله', , 20(137), pp. 100-110. doi: 10.22034/FSCT.20.137.100
پژوهی الموتی, محمدرضا, بازرگانی گیلانی, بهناز, ایزدی, فرزانه تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله. , 2023; 20(137): 100-110. doi: 10.22034/FSCT.20.137.100
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,879,874
PDF Download16,061,068